Схема за достъп


ДОСТЪП ДО „ЛУДОГОРЕЦ АРЕНА”

Уважаеми лудогорци,

На стадион „Лудогорец Арена” действа контролно-пропусквателен режим, който е съобразен изцяло с изискванията на наредбата за лицензиране на спортните съоръжения. Изградени са 7 входа, които разполагат с достатъчен капацитет да поемат ритмично влизане на публика на стадиона. За да бъде по-лесен и комфортен вашият достъп до „Лудогорец Арена” трябва да спазвате няколко препоръки:


  • Купувайте билети за съответния мач от пунктовете за предварителна продажба: гишето до бистро „Силвена” и двата пункта на „Еврофутбол” в Разград. Така ще се избягва образуването на опашки пред касите на стадиона.

  • Стадионът отваря 1.30 ч. преди началото на всеки мач. По възможност идвайте по-рано, а не чакайте последната минута.

  • Запознайте се с разположението на входовете и най-бързия начин за достигане на вашето място, за което има закупен билет.

СХЕМА:

1. Притежателите на клубни карти и билети за „Централна трибуна” имат възможност да стигнат до местата си от два входа – от сектор А и от сектор Б. Следвайте указтелните табели. В деня на мача може да закупите билет за „Централна трибуна” на касите на входовете за сектор А и сектор Б.

2. Притежателите на билети за сектор А влизат от един вход (виж схемата). Той се намира в западната част на стадиона – ул. „Проф. Илия Петров”, в близост до Северен булевард.

3. Притежателите на клубни карти и билети за сектор Б влизат в отделно обособен вход на ул. „Проф. Илия Петров”, който се пада непосредствено до V.I.P. паркинга на стадиона.

4. За притежателите на клубни карти и билети за сектор В има обособени два входа – в двата края на сектора, който е с най-голям капацитет. Входовете на намират на ул. „Васил Левски”. Сред по-старите лудогорци входовете са известни като входовете откъм парка.

5. Притежателите на клубни карти и билетки за сектор Д влизат от вход, който е обособен до долния вход на сектор В.

6. Гостуващата агитка се настанява в сектор Г. Там има отделен вход и каса. Входът се намира на Северен булевард.

 

ВАЖНО!!! СЛЕДЕТЕ УКАЗАТЕЛНИТЕ ТАБЕЛИ И ЩЕ СЕ ОРИЕНТИРАТЕ ЛЕСНО. ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ В ДЕНЯ НА МАЧА НАЙ-РАНО ОТВОРЯ КАСАТА НА СЕКТОР Б. НА НЕЯ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ БИЛЕТИ И ЗА ОСТАНАЛИТЕ СЕКТОРИ.

 

Още по темата:
Двойно по-евтини клубни карти за „Лудогорец Арена”за пролетта

 

 

Macron СИБАНК Happy Fly Advance Insurance Solutions Broker Jsc Balkan AD Vivacom A.S.A. Prista Oil Makao
За феновете
Клубните карти за сезон 2014-15 са вече в продажба. Научете повече...
Класиране
А група
7-ми кръг
1. ЦСКА 16
2. Ботев (Пловдив) 14
3. Литекс 13
4. ПФК Лудогорец 12
5. Берое 12
6. Локомотив (София) 11
7. Левски 10
8. Марек 7
9. Локомотив (Пловдив) 6
10. Славия 5
11. Черно море 5
12. Хасково 4
13. 0
14. 0